Waarom een strafrecht advocaat in Rotterdam inschakelen?

Wat doet een strafrecht advocaat eigenlijk?

Strafrecht advocaat Rotterdam is een specialist die u juridisch bij kan staan. Iedere strafzaak waar u voor komt te staan, kan opgelost worden door de strafrecht advocaat. Ook als de zaak eenmaal voorbij is, kan de advocaat u bij blijven staan. Bijvoorbeeld als u schuldig bent bevonden, en u graag in hoger beroep wilt gaan tegen het vonnis. In dit geval kan de advocaat de zaak verder voor u pleiten. Zijn er meerdere mensen in de zaak betrokken? Dan dienen zij ook een strafrecht advocaat in handen te nemen.

Waarom schakel je een advocaat in?

Er zijn verschillende redenen waarom u strafrecht advocaat Rotterdam in handen neemt. Allereerst is dat natuurlijk wanneer u aangeklaagd wordt voor een misdrijf. U heeft namelijk niet de juiste, strafrechtelijke kennis om uw eigen zaak te pleiten. Libertas advocaten beschikt wel over een uitgebreide kennis over deze onderwerpen. Libertas advocaten zal u bijstaan bij politieverhoor, al het papierwerk bij bijvoorbeeld een huiszoeking of misstanden, het pleiten voor uw onschuld en eventuele in beslag genomen goederen terug vorderen. Hierin werkt u altijd samen met uw advocaat, waarin u hem van informatie verschaft.

Hoeveel kost een strafrecht advocaat?

Het tarief dat een advocaat kost, kan enorm verschillen. Dit wordt vaak aan de hand van de ervaringen van de advocaat bepaald. Toch moet u zeker rekenen op een uurtarief tussen de 175 en 300 euro. Het aantal uren dat de advocaat bezig is, kan enorm uiteenlopen. Dit heeft te maken met hoe moeilijk de zaak precies is om te behandelen. In sommige gevallen kunt u ook een vaste prijs afspreken, maar dit is niet gebruikelijk. Heeft u een advocaat nodig? Dan is het verstandig om een goede partner te zoeken, zodat u zeker weet dat u de zaak gaat winnen.