Bacor Houtkachels, voor alle warmteoplossingen

Het stoken van een houtkachel, waarbij je de vlammen goed kunt zien, straalt niet alleen warmte uit, maar vooral ook gezelligheid. Toch is het belangrijk dat een houtkachel niet alleen mooi, maar vooral ook effici├źnt en vriendelijk voor het milieu is. In het verleden werden vaak houtkachels gebruikt die schadelijk waren voor de gezondheid. De houtkachels veroorzaakte fijnstof, koolmonoxide, roet en andere schadelijke stoffen. Dat mag niet meer. Ook moet voorkomen worden dat omwonenden last hebben van het stoken van uw houtkachel. Die mogelijkheid is er.

De houtkachel van Termatech

De architecten van Termatech hebben een houtkachel ontwikkeld die voldoet aan de Europese emissie-eisen (Ecodesign). Bij het ontwikkelen van de houtkachel is het uitgangspunt hierbij dat u moet kunnen genieten van het vlammenspel, esthetiek, rendement en kwaliteit. De nieuwe houtkachel die u aanschaft, wordt op een vaste plaats gezet. Hij zal de eerst komende jaren niet van plaats veranderen. Termatech leveren houtkachels die een lust zijn voor het oog, uw portemonnee en het milieu. De bediening is gemakkelijk en de prijs kwaliteit verhouding voldoet aan alle verwachtingen.

De nieuwste serie houtkachels van Termatech

De Termatech TT20 is de nieuwste houtkachel die men heeft ontworpen. De Termatech TT20 staat garant voor de nieuwste technieken die erin verwerkt zijn. Ook de kwaliteit en duurzaamheid is bijzonder goed. De houtkachel is zodanig vervaardigd dat onder de houtkachel de houtblokken opgeslagen kunnen worden. Daarnaast heeft deze Termatech een gebogen ruit, zodat je optimaal kunt genieten van de vlammen. De bediening is eenvoudig, heeft een koude handgreep en een aslade met deksel. Heel belangrijk bij de Termatech TT20 is het hoge rendement en de schone verbranding. Hij bezit het energie label A+.

De Termatech TT20

Wanneer u de houtkachel wilt aansteken, is dat vrij eenvoudig. U hoeft alleen maar hout te halen, de houtblokken in de brandkamer te leggen en daarna goed aan te steken. Daarna kunt u langdurig genieten van de sfeer en de warmte die door de kamer verspreidt wordt. De Termatech kent meerdere varianten. Standaard heeft hij rechte zijkanten, maar u kunt ook kiezen voor speksteen, ronde zijkanten en met een warmteopslag. Voordat u er een aanschaft is het belangrijk dat u zich eerst goed laat voorlichten.