Van der Putt Advocaten is uw advocaat in Helmond

Heeft u te maken met een juridisch geschil? Dat is erg vervelend. Logisch dan ook dat u een betrouwbare en professionele advocaat zoekt. Wij hebben zulke advocaten. Wij zijn Van der Putt Advocaten uit Venray. Wanneer u zoekt naar een advocaat in Helmond bent u bij ons dan ook aan het goede adres. U herkent ons aan onze betaalbare prijzen, onze toegankelijkheid en specialisaties. Bent u benieuwd naar wat wij precies voor u kunnen betekenen? Lees dan snel even verder voor meer informatie .. 

Wanneer kunnen wij u helpen?

Wij kunnen u helpen wanneer u te maken heeft met bijvoorbeeld een bedrijfsongeval of beroepsziekten. Maar ook bij geweldsmisdrijven, medische fouten, schadeverzekeringen voor inzittenden en verkeersongevallen bent u bij ons aan het juiste adres. Tot slot kunt u ook als nabestaanden bij een overlijden onze hulp inschakelen. Voor civiel en bestuursrecht hebben wij de nodige expertises in huis. Voor meer informatie hierover kunt u naar onze website.

Alle informatie online te vinden

Wilt u meer informatie over onze dienst? Ga dan naar onze website. Heeft u nog een vraag en / of een opmerking voor ons? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. Wij helpen u altijd graag verder en voorzien u van harte van de informatie die u nodig heeft.