Persoonlijk schilderij laten maken door Jack Liemburg

Kunst in opdracht

Door een schilderij te laten maken door modern art kunstenaar Jack Liemburg krijg je een uniek kunstwerk. De kunstvorm van Jack Liemburg valt zich het beste te omschrijven als een mix van fotografie en schilderkunst. Bij kunst in opdracht mag je jouw eigen beeldmateriaal, ideeën en wensen doorgeven, waarna Jack het schilderij zal maken in zijn kenmerkende stijl. Dit gebeurt altijd in nauw overleg. Ook kan het kunstwerk in een bepaald thema gemaakt worden.

Persoonlijk schilderij laten maken

Doordat jouw eigen beeldmateriaal, ideeën en thema’s worden verwerkt wordt het een echt persoonlijk schilderij. Een schilderij dat uniek en bijzonder is met bijvoorbeeld herinneringen aan een speciale gebeurtenis of een dierbare. Jouw wensen staan centraal. Een persoonlijk schilderij laten maken door Jack Liemburg zal een tastbare herinnering opleveren, die voor altijd zichtbaar blijft. Kunst in opdracht kan vanaf €4500,-. Je ontvangt een certificaat van echtheid.

Jacksart in Apeldoorn

Jack Liemburg heeft een eigen atelier en galerie: Jacksart in Apeldoorn. Hier stelt hij zijn kunstwerken tentoon aan het publiek, werkt in het atelier aan zijn schilderijen en heeft hij zijn depot. Elke vrijdag, zaterdag en zondag is de galerie op afspraak geopend.

Wie is Jack Liemburg?

Al meer dan 10 jaar is Jack Liemburg kunstenaar en performer van modern art. Zijn kunstwerken worden in verschillende galeries in binnen- en buitenland aangeboden. Elk kunstwerk van Jack Liemburg is een belevenis: als je ernaar kijkt, wordt je meegenomen naar onbekende dimensies. Je kan je fantasie de vrije loop laten. Elke keer ontdek je nieuwe elementen. Jack gebruikt een ongekend kleurenpalet, hiermee wordt een waar schouwspel in de wereld gecreëerd.

Origineel Jacksart schilderij

Een voorbeeld van een typisch Jacksart schilderij is een mixed media art, afgewerkt op een canvasdoek, linnen doek of plexiglas met een dik frame en afgegoten met epoxy. Mixed media art is een mix van schildertechnieken en fotobewerking.

t.