Vakantie vieren bij camping de Leistert

Heeft u al eens nagedacht om een vakantie door te brengen in Limburg? Doen! Wij kennen een camping waar u heerlijk tot rust kunt komen en vakantie kunt vieren, terwijl u het gevoel heeft dat u erg ver weg bent. Weten waar dit kan? Dit kan bij camping de Leistert. Deze camping heeft maar liefst 5 sterren en is door de ANWB beoordeeld als topcamping in Nederland en Europa. Kortom: als u hier gaat boeken dan weet u zeker dat u terechtkomt op een prachtige camping.

Bowlen en een subtropisch zwembad
Als u heerlijk tot rust wilt komen dan bent u bij camping de Leistert helemaal aan het juiste adres. Wilt u liever bezig zijn? Dan bent u bij dit recreatiepark ook helemaal aan het juiste adres. Bij Ga bowlen, tennissen, vissen of golfen. Tevens kunt u zich lekker uitleven in het subtropisch zwembad. Ook is er een recreatieteam die wekelijks nieuwe activiteiten organiseert voor kinderen. Maar dit is nog lang niet alles wat u hier kunt doen. Ook in de omgeving kunt u er lekker op uit gaan. Ga een dagje shoppen of terrasjes pakken in Roermond of Weert of bezoek een van de nabij gelegen natuurparken.

Boeken
Wilt u meer weten over camping de Leistert? Neem dan eens een kijkje op de website. Hier ziet u meteen wat u hier allemaal kunt beleven en u kunt als u het wilt meteen al boeken. Wacht hier niet te lang mee, want de plekken op de camping zijn zeer gewild. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact op.